Fermierul ABC - Magazin online de produse și echipamente zootehnice

SC Fermierul ABC SRL a fost înființată cu scopul de a veni în ajutorul fermierilor, oferindu-le accesorii și produse indispensabile oricărei ferme, deoarece uneori disponibilitatea acestora pentru deplasări este limitată. Astfel, se poate economisi timp prețios și bani de deplasare. Comenzile pot fi făcute direct de pe site, iar pentru orice întrebare, echipa Fermierul ABC vă stă oricând la dispoziție!

Pentru că înțelegem cât de importantă este sănătatea și siguranța animalelor dumneavoastră, Fermierul ABC vă pune la dispoziție o gamă variată de produse și accesorii la standarde de calitate foarte înalte. Cele mai multe produse sunt importate din Germania, iar noi vă oferim garanția că veți primi ceea ce ați comandat. Printre acestea se numără echipamente pentru fermele de vaci, porci, oi, cai, precum și produse pentru grădinărit, motocositori și mori de cereale.

Ceea ce ne recomandă pe noi este seriozitatea cu care ne onorăm comenzile, respectul pentru clienții noștri, produsele de calitate, prețurile competitive, suportul pe care îl oferim în alegerea celor mai potrivite produse pentru orice fermă, și lista poate continua. Pe deasupra, avem și service propriu și ne ocupăm și de întreținerea produselor cumpărate din magazinul nostru fizic și online. Produsele noastre pot fi livrate în orice colț al țării, iar comenzile pot fi făcute atât pe site, cât și pe e-mail sau la telefon, iar în 24 de ore comanda poate ajunge la destinatar prin curier rapid. Pentru orice nelămurire, vă stăm la dispoziție!

Telefon: 0757379007

Email: fermierulabc@gmail.com

Nu uitați să ne urmăriți și pe paginile noastre de Facebook și Google+

Shopping Cart
Scroll to Top
× Cu ce vă pot ajuta?