Informații Livrare

De ce să cumperi produse de la noi?

Vă stăm la dispoziție pentru alegerea produselor care să corespundă cel mai bine nevoilor dumneavoastră și răspundem prompt solicitărilor ulterioare pentru suport tehnic.

Asigurăm calitatea produselor comercializate prin selecționarea atentă a produselor expuse la vânzare.

Plata se face la livrarea comenzii în sistem ramburs. De asemenea, coletele se pot achita și în avans, prin virament în contul bancar al S.C. Fermierul ABC SRL, deschis la Banca Transilvania: RO24BTRLRONCRT0372169601.

Cum comand?

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații necesare alegerii produselor. Pe măsură ce găsiți produsele de care aveți nevoie, le adăugați în „Cos de cumpărături” (Adaugă în coș). Comanda produselor se face prin apăsarea butonului „Comandă”, după care introduceți datele dumneavoastră personale, adresa completă, un număr de telefon și o adresă de e-mail.

Ulterior, veți fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a confirma comanda. Veți primi prin e-mail factura proformă cu prețul integral, care include costul livrării. După ce acceptați factura, vom trece la livrarea produselor.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face în termen de o zi lucrătoare de la acceptarea facturii proforme.

Expediția se poate face prin curier, astfel încât se asigură o expediție foarte rapidă de 1-2 zile lucrătoare.

Plata

Se face de regulă la primirea produselor, în sistem ramburs sau pe site prin plata cu cardul sau transfer bancar. Coletul va conține factura fiscală și certificatul de garanție.

Returnarea produselor

Conform legislației în vigoare, puteți returna produsele în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea lor.

Produsele se pot returna doar în stare nouă, neutilizate, în cutia originală și ambalate corespunzător pentru a le asigura protecția în timpul expediției.

Costul trimiterii aparatelor defecte în garanție sau produselor returnate este suportat în întregime de către client. Orice trimitere trebuie notificată înainte, telefonic sau prin e-mail. Coletele vor fi expediate la adresa:

S.C. Fermierul ABC SRL

Str. Pandurilor, nr. 12, ap. 19

Mobil 0757379007

Shopping Cart
Scroll to Top
× Cu ce vă pot ajuta?