Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul fermierulabc.ro. Utilizarea acestui site implică acceptarea în mod implicit a Termenilor și Condițiilor prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site (incluzând, dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, logo-uri, videoclipuri etc.) aparțin SC Transconstruct SRL sau terților licențiați, în cazul în care este specificat. Este interzisă copierea, distribuirea, reproducerea, modificarea, publicarea sau utilizarea în alt mod a conținutului fără obținerea unui acord scris prealabil din partea noastră sau a proprietarului drepturilor de autor.

  1. Utilizarea site-ului

a. Accesul și utilizarea acestui site sunt destinate doar scopurilor legale și conforme cu acești Termeni și Condiții. Nu veți utiliza acest site într-un mod care ar putea dauna, afecta sau perturba funcționalitatea sau securitatea acestuia.

b. Vă angajați să furnizați informații corecte, actualizate și complete atunci când este necesar, cum ar fi în cazul înregistrării unui cont sau plasării unei comenzi. Sunteți responsabil de menținerea confidențialității datelor dumneavoastră de autentificare și de orice activitate care are loc pe contul dumneavoastră.

c. Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau de a întrerupe accesul dumneavoastră la acest site în orice moment, fără notificare prealabilă, în cazul încălcării Termenilor și Condițiilor sau a legislației aplicabile.

  1. Comenzi și plăți

a. Plasarea unei comenzi pe site-ul fermierulabc.ro implică acceptarea de către dumneavoastră a prețurilor, descrierilor produselor și termenilor de livrare specificate în momentul plasării comenzii.

b. Ne angajăm să depunem toate eforturile rezonabile pentru a asigura exactitatea și actualitatea informațiilor referitoare la produse și prețuri. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile sunt complet exacte sau lipsite de erori.

c. Plata comenzilor se poate efectua conform metodelor de plată acceptate pe site. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula comenzi în orice moment, din motive justificate, inclusiv în cazul unor erori de preț sau indisponibilității produselor.

  1. Limitarea răspunderii

a. Utilizarea acestui site se face pe riscul dumneavoastră. SC Transconstruct SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru orice prejudiciu direct, indirect, incidental, special sau consecințial rezultat din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site sau a conținutului său.

b. Ne străduim să menținem site-ul fermierulabc.ro funcțional și securizat. Cu toate acestea, nu putem garanta că acesta va fi întotdeauna disponibil sau lipsit de erori sau că serverele noastre vor fi libere de viruși sau alte elemente dăunătoare.

  1. Link-uri către site-uri terțe

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web ale unor terțe părți, care nu sunt sub controlul nostru. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile acestor site-uri și nu avem nicio responsabilitate în legătură cu acestea. Utilizarea acestor link-uri se face pe propriul risc.

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru și vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate. Utilizarea continuă a site-ului după efectuarea modificărilor reprezintă acceptarea acestor modificări.

  1. Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația română. Orice litigiu sau neînțelegere care rezultă din utilizarea acestui site va fi supus jurisdicției instanțelor competente din România.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact de mai jos:

 

SC Fermierul ABC SRL

Cod Fiscal: 36699784

Adresa: Strada Oașului 36E, Cluj

E-mail: fermierulabc@gmail.com

Telefon: 0757379007

Ultima actualizare: 17/05/2023

Shopping Cart
Scroll to Top
× Cu ce vă pot ajuta?